U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Zakenkantoor Adva
Een echte meerwaarde voor u! 

Aan verkopers - verhuurders
U wenst te verkopen of te verhuren, U vraagt zich af hoe ernstige kandidaat kopers of -huurders aan te trekken tegen een normale prijs. ADVA stelt alles in het werk om U in relatie te brengen met ernstige kandidaten en begeleidt U op een efficiënte manier om te onderhandelen. Professionele service en deskundig advies heeft u nodig :ADVA geeft U dit aan een interessante prijs/kwaliteit.Bel gerust of kom eens langs.Wij bieden :* Gratis mondelinge schatting* Een correcte en vlotte verkoop aan de met U overeengekomen prijs.* Begeleidend bezoek met de klanten* Tal van referenties. Vandaar dat u bij verkoop of verhuur van een woning of pand contact wenst op te nemen met ADVA.
www.adva-immo.be
E-mail: info@adva.be

Aan kopers en huurders
Een nieuwe woning, misschien wel één van de belangrijkste beslissingen van uw leven.Bent u ook nog op zoek naar de woning van je dromen, een appartement, een stukje bouwgrond, een winkeltje,...? Vertrouw op het vakmanschap van ADVA. ADVA heeft duidelijke en complete informatie rond kopen en huren van vastgoed.
www.adva-immo.be
E-mail: info@adva.be

Hypotheek en persoonlijke leningen
Onze samenwerking met bank- en verzekeringsmaatschappijen laat ons toe om potentiële klanten hypotheekoffertes op maat aan te bieden.
www.adva.be
E-mail: info@adva.be

Verzekeringen
Geen onbekend begrip voor ons. Vraag vrijblijvend inlichtingen. Wij bieden een waaier aan snelle, correcte en goede polissen aan.
www.adva.be
E-mail: info@adva.be

Plaatsbeschrijvingen en expertise
Vraag raad!
E-mail: info@adva.be

Terug naar boven
Sluit menu ADVA